Wordt vrijdag in De Verraders Sylvia of Toine vermoord?

Wordt vrijdag in De Verraders Sylvia of Toine vermoord?

De Verraders, Stefano Keizers, Jamie Westland en Ortál Vriend, zitten alle drie nog in het spel. Het had niet veel gescheeld of Ortál was verbannen door de groep, maar door een masterplan van Stefano hebben ze dit weten te voorkomen. Het is nu de grote vraag wie ze gaan vermoorden. De meningen hierover zijn nogal verdeeld, zowel de naam van Toine van Peperstraten als die van Sylvia Geersen wordt genoemd…

Bekijk de video van De Verraders hieronder.

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Wordt vrijdag in <em>De Verraders</em> Sylvia of Toine vermoord? De Verraders, Stefano Keizers, Jamie Westland en Ortál Vriend, zitten alle drie nog in het spel. Het had niet veel gescheeld of Ortál was verbannen door de groep, maar door een masterplan van Stefano hebben ze dit weten te voorkomen. Het is nu de grote vraag wie ze gaan vermoorden. De meningen hierover zijn nogal verdeeld, zowel de naam van Toine van Peperstraten als die van Sylvia Geersen wordt genoemd… Bekijk de video van De Verraders hieronder. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Irene Moors in tranen na dramatische exit De Verraders: "Je gaat van ze houden" Bekijk deze video » De Verraders gemist? Het masterplan van Stefano Keizers lijkt te werken Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's