TAFKAL (De Lama’s) komen terug met show bij Videoland: bekijk hilarische aankondiging

TAFKAL (De Lama’s) komen terug met show bij Videoland: bekijk hilarische aankondiging

In een video kondigen The artists formerly known as Lama’s (TAFKAL) aan dat ze een grote comeback maken. Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge, Patrick Lodiers en Ruben van der Meer komen na de zomer met nieuwe afleveringen van hun humoristische improvisatieprogramma en dat wordt in een video groots aangekondigd. Alleen reageert het publiek nog niet bepaald enthousiast…

Bekijk de aankondiging voor nieuwe afleveringen van TAFKAL (De Lama’s) hieronder. Wanneer de uitzenddatum bekend is, lees je dat bij Gids.tv.

TAFKAL (De Lama’s) komen terug met show bij Videoland: bekijk hilarische aankondiging In een video kondigen The artists formerly known as Lama’s (TAFKAL) aan dat ze een grote comeback maken. Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge, Patrick Lodiers en Ruben van der Meer komen na de zomer met nieuwe afleveringen van hun humoristische improvisatieprogramma en dat wordt in een video groots aangekondigd. Alleen reageert het publiek nog niet bepaald enthousiast… Bekijk de aankondiging voor nieuwe afleveringen van TAFKAL (De Lama’s) hieronder. Wanneer de uitzenddatum bekend is, lees je dat bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's