Hart van Nederland: zonnig weer meivakantie zorgt voor volle campings (video)

Hart van Nederland: zonnig weer meivakantie zorgt voor volle campings (video)

<em>Hart van Nederland</em>: zonnig weer meivakantie zorgt voor volle campings (video) De meivakantie is begonnen en dat is duidelijk te zien. Niet alleen door de grote drukte op Schiphol, maar ook op de Nederlandse campings. En veel Nederlanders kiezen voor een meivakantie in eigen land, zo meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: boeren delen voedselpakketten uit aan Oekraïense vluchtelingen Bekijk deze video » Zien: Opnieuw enorme drukte en lange rijen op Schiphol door personeelstekort Bekijk deze video » Video: Nieuwe Twitterschorsing Geert Wilders binnen paar uur opgeheven Bekijk deze video » Friso Lammertse is lyrisch over miljoenenschilderij Rembrandt: "Het is het geld waard" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De meivakantie is begonnen en dat is duidelijk te zien. Niet alleen door de grote drukte op Schiphol, maar ook op de Nederlandse campings. En veel Nederlanders kiezen voor een meivakantie in eigen land, zo meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's