Make Up Your Mind: zo wordt Leco van Zadelhoff omgetoverd tot dragqueen

Make Up Your Mind: zo wordt Leco van Zadelhoff omgetoverd tot dragqueen

In Make Up Your Mind is het de bedoeling dat het panel ontdekt welke bekende Nederlander is omgetoverd tot dragqueen. Dit blijkt een erg moeilijke opgave te zijn, de meeste BN’ers zitten zo vol in de glitter, glamour, make-up en naaldhakken dat ze niet worden herkend. Zaterdag bleek Leco van Zadelhoff een van de queens op de catwalk te zijn, in de video hieronder zie je zijn bijzondere transformatie

Make Up Your Mind is elke zaterdag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Make Up Your Mind terugkijken bij Gids.tv.

<em>Make Up Your Mind</em>: zo wordt Leco van Zadelhoff omgetoverd tot dragqueen In Make Up Your Mind is het de bedoeling dat het panel ontdekt welke bekende Nederlander is omgetoverd tot dragqueen. Dit blijkt een erg moeilijke opgave te zijn, de meeste BN’ers zitten zo vol in de glitter, glamour, make-up en naaldhakken dat ze niet worden herkend. Zaterdag bleek Leco van Zadelhoff een van de queens op de catwalk te zijn, in de video hieronder zie je zijn bijzondere transformatie Make Up Your Mind is elke zaterdag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Make Up Your Mind terugkijken bij Gids.tv. Make Up Your Mind: Danny de Munk zit verschuilt achter dragqueen Beaulicio Bekijk deze video » Make Up Your Mind gemist? Bekijk de dansmoves van dragqueen Gigi l'Amour Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's