Hart van Nederland: grote uitslaande brand bij transportbedrijf in Poederoijen (video)

Hart van Nederland: grote uitslaande brand bij transportbedrijf in Poederoijen (video)

Maandag 2 mei 2022 om 18:15

<em>Hart van Nederland</em>: grote <em>uitslaande brand</em> bij transportbedrijf in Poederoijen (video) Bij een transportbedrijf aan de Maasdijk in het Gelderse Poederoijen is maandag een zeer grote brand uitgebroken. De brandweer heeft assistentie ingeroepen van korpsen uit de omgeving, zoals Nederhemert en Gameren. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Opnieuw enorme drukte en lange rijen op Schiphol door personeelstekort Bekijk deze video » Friso Lammertse is lyrisch over miljoenenschilderij Rembrandt: "Het is het geld waard" (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zonnig weer meivakantie zorgt voor volle campings (video) Bekijk deze video » Weerbericht dinsdag: spatje regen in de ochtend, verder droog en bewolkt (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een transportbedrijf aan de Maasdijk in het Gelderse Poederoijen is maandag een zeer grote brand uitgebroken. De brandweer heeft assistentie ingeroepen van korpsen uit de omgeving, zoals Nederhemert en Gameren.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's