Terugblik Correspondents' Dinner in Khalid & Sophie: is Biden een goede grappenmaker?

Terugblik Correspondents' Dinner in Khalid & Sophie: is Biden een goede grappenmaker?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Terugblik <em>Correspondents' Dinner</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: is Biden een goede grappenmaker? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Voor het eerst sinds corona én Donald Trump is er in Amerika weer een White House Correspondents' Dinner gehouden. Oud-correspondent Tom Kleijn is te gast in Khalid & Sophie en heeft gekeken: 'Deze editie was niet heel heel bijzonder, maar het was voor het eerst weer in zes jaar.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Politiechef Oscar Dros in Khalid & Sophie over vernietigend rapport: 'Erg pijnlijk' Bekijk deze video » Khalid & Sophie: Shabu was 14 toen hij de auto van zijn oma total loss reed (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Terugblik Correspondents' Dinner in Khalid & Sophie: is Biden een goede grappenmaker?

Voor het eerst sinds corona én Donald Trump is er in Amerika weer een White House Correspondents' Dinner gehouden. Oud-correspondent Tom Kleijn is te gast in Khalid & Sophie en heeft gekeken: 'Deze editie was niet heel heel bijzonder, maar het was voor het eerst weer in zes jaar.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugblik Correspondents' Dinner in Khalid & Sophie: is Biden een goede grappenmaker? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV