Chateau Bijstand met huwelijksaanzoek Maxime gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Bijstand met huwelijksaanzoek Maxime gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Bijstand met huwelijksaanzoek Maxime gemist? Bekijk hier de hele uitzending De familie Meiland vraagt in het programma Chateau Bijstand aandacht voor mensen die op bijstandsniveau moeten leven in Nederland. In deze aflevering is er echter aandacht voor vrolijker nieuws. TortelduifjesDe Meilandjes hebben hun rijtjeshuis tot hun nieuwe, tijdelijke thuis gemaakt. Ook Maximes grote liefde Leroy weet het huis te vinden. De twee tortelduifjes vielen als een blok voor elkaar tijdens de opnames van Chateau Meiland in Frankrijk. Leroy was werkzaam als cameraman en de vonk tussen de twee sloeg al snel over. HuwelijksaanzoekInmiddels heeft het stel zo'n twee jaar een relatie. Ze kregen in september 2021 ook hun eerste kindje samen, Vivé. En dus vindt Leroy het tijd voor een huwelijksaanzoek. Hij staat plotseling voor de deur van de Meilandjes met dit heuglijke nieuws. Het belooft dus een prachtige aflevering van Chateau Bijstand te worden! :[broadcast:videos](ids:"445841,445695" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Maandag 2 mei 2022 om 21:25

De familie Meiland vraagt in het programma Chateau Bijstand aandacht voor mensen die op bijstandsniveau moeten leven in Nederland. In deze aflevering is er echter aandacht voor vrolijker nieuws.

Tortelduifjes
De Meilandjes hebben hun rijtjeshuis tot hun nieuwe, tijdelijke thuis gemaakt. Ook Maximes grote liefde Leroy weet het huis te vinden. De twee tortelduifjes vielen als een blok voor elkaar tijdens de opnames van Chateau Meiland in Frankrijk. Leroy was werkzaam als cameraman en de vonk tussen de twee sloeg al snel over.

Huwelijksaanzoek
Inmiddels heeft het stel zo'n twee jaar een relatie. Ze kregen in september 2021 ook hun eerste kindje samen, Vivé. En dus vindt Leroy het tijd voor een huwelijksaanzoek. Hij staat plotseling voor de deur van de Meilandjes met dit heuglijke nieuws. Het belooft dus een prachtige aflevering van Chateau Bijstand te worden!

:[broadcast:videos](ids:"445841,445695" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's