Chateau Bijstand gemist? Maxime ten huwelijk gevraagd door grote liefde Leroy

Chateau Bijstand gemist? Maxime ten huwelijk gevraagd door grote liefde Leroy

Hieronder zie je een fragment van Chateau Bijstand van maandag 2 mei. Je kan de hele aflevering van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv.

We weten inmiddels al een tijdje dat Maxime Meiland en Leroy Molkenboer gaan trouwen, maar bewegende beelden van het aanzoek waren nog niet te zien. Tot maandagavond, wanneer te zien is hoe de aanstaande echtgenoot in een romantische setting enigszins nerveus zijn belangrijke vraag inleidt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Chateau Bijstand</em> gemist? <em>Maxime</em> ten huwelijk gevraagd door grote liefde <em>Leroy</em> Hieronder zie je een fragment van Chateau Bijstand van maandag 2 mei. Je kan de hele aflevering van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv. We weten inmiddels al een tijdje dat Maxime Meiland en Leroy Molkenboer gaan trouwen, maar bewegende beelden van het aanzoek waren nog niet te zien. Tot maandagavond, wanneer te zien is hoe de aanstaande echtgenoot in een romantische setting enigszins nerveus zijn belangrijke vraag inleidt. Tekst gaat verder onder de video. AanzoekAchteraf blijkt dat Martien en Erica in het complot zaten Heel even leek Maxime haar ouders te betrappen toen ze het boodschappenbonnetje in haar handen griste en zag dat er zalm was gekocht. Leroy staat voor de deur van het tijdelijk onderkomen van Maxime en verklaart hij haar de liefde. "Ik wil zeggen dat ik jou een onwijs toffe en goede moeder vindt Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Drama in Chateau Bijstand: Martien gilt en schreeuwt het uit van de pijn Bekijk deze video » Chateau Bijstand gemist? Paniek wanneer brandalarm afgaat in huize Meiland Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Aanzoek
Achteraf blijkt dat Martien en Erica in het complot zaten Heel even leek Maxime haar ouders te betrappen toen ze het boodschappenbonnetje in haar handen griste en zag dat er zalm was gekocht. Leroy staat voor de deur van het tijdelijk onderkomen van Maxime en verklaart hij haar de liefde. "Ik wil zeggen dat ik jou een onwijs toffe en goede moeder vindt

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV