De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Vooruitblik Olympique Marseille – Feyenoord

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Vooruitblik Olympique Marseille – Feyenoord

Maandag 2 mei 2022 om 22:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Een belangrijke wedstrijd voor Feyenoord aankomende donderdag. Ze spelen in de Conference League tegen Olympique Marseille. Vaste analyticus Diederik Smit blikt in De Avondshow met Arjen Lubach alvast vooruit op de wedstrijd.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> gemist? Vooruitblik <em>Olympique Marseille – Feyenoord</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Een belangrijke wedstrijd voor Feyenoord aankomende donderdag. Ze spelen in de Conference League tegen Olympique Marseille. Vaste analyticus Diederik Smit blikt in De Avondshow met Arjen Lubach alvast vooruit op de wedstrijd. Tekst gaat verder onder de video. Vooruitblik Conference LeagueFeyenoord kan voor het eerst in twintig jaar een Europese finale behalen. Analyticus Diederik Smit verwacht een mooie wedstrijd op het veld, maar heeft het eigenlijk vooral over de wedstrijd tussen de supporters. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - Olympique Marseille (Conference League) Bekijk deze video »
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Vooruitblik Olympique Marseille – Feyenoord

Vooruitblik Conference League
Feyenoord kan voor het eerst in twintig jaar een Europese finale behalen. Analyticus Diederik Smit verwacht een mooie wedstrijd op het veld, maar heeft het eigenlijk vooral over de wedstrijd tussen de supporters.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's