De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Peter Pannekoek over zijn allerergste optreden

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Peter Pannekoek over zijn allerergste optreden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> gemist? <em>Peter Pannekoek</em> over zijn allerergste optreden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Niemand minder dan Peter Pannekoek is te gast in De Avondshow met Arjen Lubach. De cabaretier vertelt uitgebreid over zijn allerergste optreden: "Mijn eerste manager was een geweldige gozer, maar die verkocht stront als goud." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Vooruitblik Olympique Marseille – Feyenoord Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Zeer dreigende taal uit Rusland Bekijk deze video »
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Peter Pannekoek over zijn allerergste optreden

Niemand minder dan Peter Pannekoek is te gast in De Avondshow met Arjen Lubach. De cabaretier vertelt uitgebreid over zijn allerergste optreden: "Mijn eerste manager was een geweldige gozer, maar die verkocht stront als goud."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV