Op1 gemist? Turncoach Vincent Wevers vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag

Op1 gemist? Turncoach Vincent Wevers vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag

Maandag 2 mei 2022 om 23:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Turncoach Vincent Wevers is vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag. Dat is de uitkomst van een onderzoek van het Instituut Sportrechtspraak. Journalist Marco Knippen reageert in Op1 op deze merkwaardige uitspraak.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Turncoach <em>Vincent Wevers</em> vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Turncoach Vincent Wevers is vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag. Dat is de uitkomst van een onderzoek van het Instituut Sportrechtspraak. Journalist Marco Knippen reageert in Op1 op deze merkwaardige uitspraak. Tekst gaat verder onder de video. Uitspraak is een farce"De uitspraak is eigenlijk gewoon een farce. Een tuchtcommissie die zegt dat de onderzoekscommissie niet goed zijn werk heeft gedaan en eigenlijk niet tot een inhoudelijke beoordeling van de casus komt", aldus Marco Knippen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Turncoach Vincent Wevers vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag

Uitspraak is een farce
"De uitspraak is eigenlijk gewoon een farce. Een tuchtcommissie die zegt dat de onderzoekscommissie niet goed zijn werk heeft gedaan en eigenlijk niet tot een inhoudelijke beoordeling van de casus komt", aldus Marco Knippen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's