Op1 gemist? Turncoach Vincent Wevers vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag

Op1 gemist? Turncoach Vincent Wevers vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Turncoach Vincent Wevers is vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag. Dat is de uitkomst van een onderzoek van het Instituut Sportrechtspraak. Journalist Marco Knippen reageert in Op1 op deze merkwaardige uitspraak.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Turncoach <em>Vincent Wevers</em> vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Turncoach Vincent Wevers is vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag. Dat is de uitkomst van een onderzoek van het Instituut Sportrechtspraak. Journalist Marco Knippen reageert in Op1 op deze merkwaardige uitspraak. Tekst gaat verder onder de video. Uitspraak is een farce"De uitspraak is eigenlijk gewoon een farce. Een tuchtcommissie die zegt dat de onderzoekscommissie niet goed zijn werk heeft gedaan en eigenlijk niet tot een inhoudelijke beoordeling van de casus komt", aldus Marco Knippen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Oud-beveiliger Chris van Halderen over werksituatie op Schiphol Bekijk deze video » Marco Knippen in Op1 over contact met turnsters die Vincent Wevers beschuldigden Bekijk deze video » Op1 gemist? Merkwaardige tweet VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis zorgt voor verbazing Bekijk deze video » Attje Kuiken in Op1 over prijsverhoging vliegtickets: "Personeel wordt nu uitgebuit" Bekijk deze video » Op1 gemist? Rusland viert op 9 mei de overwinning op nazi-Duitsland Bekijk deze video » Attje Kuiken in Op1: "Steeds minder mensen kunnen rondkomen van een normale baan" Bekijk deze video » Attje Kuiken in Op1 over fusie GroenLinks: "Eerst het gesprek met leden aangaan" Bekijk deze video » Op1 gemist? Olcay Gulsen en slachtoffer Patty Manders over partnergeweld Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Turncoach Vincent Wevers vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag

Uitspraak is een farce
"De uitspraak is eigenlijk gewoon een farce. Een tuchtcommissie die zegt dat de onderzoekscommissie niet goed zijn werk heeft gedaan en eigenlijk niet tot een inhoudelijke beoordeling van de casus komt", aldus Marco Knippen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV