Op1 gemist? Merkwaardige tweet VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis zorgt voor verbazing

Op1 gemist? Merkwaardige tweet VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis zorgt voor verbazing

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

"Vreselijke verhalen aangehoord van NLers die urenlang in de rij staan en bang zijn hun vakantie te missen," aldus VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis op Twitter. Er is al dagenlang sprake van enorme chaos op Schiphol en in Op1 vertelt het kamerlid over eventuele oplossingen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Merkwaardige tweet <em>VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis</em> zorgt voor verbazing Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. "Vreselijke verhalen aangehoord van NLers die urenlang in de rij staan en bang zijn hun vakantie te missen," aldus VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis op Twitter. Er is al dagenlang sprake van enorme chaos op Schiphol en in Op1 vertelt het kamerlid over eventuele oplossingen. Tekst gaat verder onder de video. Oorlog in OekraïneBij het eerste deel van de tweet dachten veel mensen dat het over de oorlog in Oekraïne ging, maar in werkelijkheid gaat het over de vakantiegangers op Schiphol. De tafelgasten reageren behoorlijk verbaasd op het verhaal van Daniel Koerhuis. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Oud-beveiliger Chris van Halderen over werksituatie op Schiphol Bekijk deze video » Op1 gemist? Turncoach Vincent Wevers vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag Bekijk deze video » Marco Knippen in Op1 over contact met turnsters die Vincent Wevers beschuldigden Bekijk deze video » Attje Kuiken in Op1 over prijsverhoging vliegtickets: "Personeel wordt nu uitgebuit" Bekijk deze video » Op1 gemist? Rusland viert op 9 mei de overwinning op nazi-Duitsland Bekijk deze video » Attje Kuiken in Op1: "Steeds minder mensen kunnen rondkomen van een normale baan" Bekijk deze video » Attje Kuiken in Op1 over fusie GroenLinks: "Eerst het gesprek met leden aangaan" Bekijk deze video » Op1 gemist? Olcay Gulsen en slachtoffer Patty Manders over partnergeweld Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Merkwaardige tweet VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis zorgt voor verbazing

Oorlog in Oekraïne
Bij het eerste deel van de tweet dachten veel mensen dat het over de oorlog in Oekraïne ging, maar in werkelijkheid gaat het over de vakantiegangers op Schiphol. De tafelgasten reageren behoorlijk verbaasd op het verhaal van Daniel Koerhuis.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Merkwaardige tweet VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis zorgt voor verbazing of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV