Op1 gemist? Merkwaardige tweet VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis zorgt voor verbazing

Op1 gemist? Merkwaardige tweet VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis zorgt voor verbazing

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

"Vreselijke verhalen aangehoord van NLers die urenlang in de rij staan en bang zijn hun vakantie te missen," aldus VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis op Twitter. Er is al dagenlang sprake van enorme chaos op Schiphol en in Op1 vertelt het kamerlid over eventuele oplossingen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Merkwaardige tweet <em>VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis</em> zorgt voor verbazing Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. "Vreselijke verhalen aangehoord van NLers die urenlang in de rij staan en bang zijn hun vakantie te missen," aldus VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis op Twitter. Er is al dagenlang sprake van enorme chaos op Schiphol en in Op1 vertelt het kamerlid over eventuele oplossingen. Tekst gaat verder onder de video. Oorlog in OekraïneBij het eerste deel van de tweet dachten veel mensen dat het over de oorlog in Oekraïne ging, maar in werkelijkheid gaat het over de vakantiegangers op Schiphol. De tafelgasten reageren behoorlijk verbaasd op het verhaal van Daniel Koerhuis. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Merkwaardige tweet VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis zorgt voor verbazing

Oorlog in Oekraïne
Bij het eerste deel van de tweet dachten veel mensen dat het over de oorlog in Oekraïne ging, maar in werkelijkheid gaat het over de vakantiegangers op Schiphol. De tafelgasten reageren behoorlijk verbaasd op het verhaal van Daniel Koerhuis.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's