BEAU gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BEAU gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BEAU gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond neemt Beau van Erven Dorens het talkshow-stokje weer over van Eva Jinek. Elke dag is rond 22.00 uur een nieuwe aflevering van BEAU te zien op RTL 4, met spraakmakende gasten en boeiende gesprekken. LuchtigerElke dag ontvangt Van Erven Dorens actuele gasten om te praten over het laatste nieuws. Ook duikt hij in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen. Dat doet de presentator op geheel eigen wijze; BEAU kenmerkt zich door een wat luchtigere toon dan Jinek. Daarbij schuwt de presentator zelf het experiment niet. De gasten bij Beau van maandag 2 mei Twintig jaar na dato staat de moord op Pim Fortuyn nog steeds in ons collectieve geheugen gegrift. Zo ook bij Jeroen Kijk in de Vegte, Jeroen Stomphorst, Paul van der Lugt en Merel van Dijk, want zij waren er die dag bij. Paul verzamelde hun verhalen voor het boek De Laatste Dag. Mátyás Bittenbinder, bioloog bij Naturalis, leert je vanavond alles over de opmerkelijke paringsrituelen van dieren. Van gevaarlijke en lichtgevende schorpioenen tot creatieve kogelvissen. Hayo Smit werd met een grandioze worp van 16,5 meter de winnaar van het NK vliegtuigjes vouwen in Nederland. Vanavond vertelt hij over het WK in Beau. :[broadcast:videos](ids:"439933,424124" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
BEAU gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanaf vanavond neemt Beau van Erven Dorens het talkshow-stokje weer over van Eva Jinek. Elke dag is rond 22.00 uur een nieuwe aflevering van BEAU te zien op RTL 4, met spraakmakende gasten en boeiende gesprekken.

Luchtiger
Elke dag ontvangt Van Erven Dorens actuele gasten om te praten over het laatste nieuws. Ook duikt hij in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen. Dat doet de presentator op geheel eigen wijze; BEAU kenmerkt zich door een wat luchtigere toon dan Jinek. Daarbij schuwt de presentator zelf het experiment niet.

De gasten bij Beau van maandag 2 mei

  • Twintig jaar na dato staat de moord op Pim Fortuyn nog steeds in ons collectieve geheugen gegrift. Zo ook bij Jeroen Kijk in de Vegte, Jeroen Stomphorst, Paul van der Lugt en Merel van Dijk, want zij waren er die dag bij. Paul verzamelde hun verhalen voor het boek De Laatste Dag.
  • Mátyás Bittenbinder, bioloog bij Naturalis, leert je vanavond alles over de opmerkelijke paringsrituelen van dieren. Van gevaarlijke en lichtgevende schorpioenen tot creatieve kogelvissen.
  • Hayo Smit werd met een grandioze worp van 16,5 meter de winnaar van het NK vliegtuigjes vouwen in Nederland. Vanavond vertelt hij over het WK in Beau.

:[broadcast:videos](ids:"439933,424124" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV