Frits Wester valt Thierry Baudet aan: 'Dit is zo ongelofelijk laag'

Frits Wester valt Thierry Baudet aan: 'Dit is zo ongelofelijk laag'

<em>Frits Wester</em> valt Thierry Baudet aan: 'Dit is zo ongelofelijk laag' Thierry Baudet wordt verweten de gebeurtenissen in Utrecht te gebruiken in zijn campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen van morgen. Frits Wester ergert zich eraan in Pauw en Jinek: ''Dat je de schietpartij in Utrecht zo aangrijpt om op deze manier politiek te bedrijven, vind ik zo ongelofelijk laag." Bekijk de beelden. Bekijk ook Burgemeester Utrecht: '3 doden en 9 gewonden gevallen' Bekijk deze video » Schietpartij Utrecht: beelden van aanhouding dader Bekijk deze video »
TV :
Frits Wester valt Thierry Baudet aan: 'Dit is zo ongelofelijk laag'

Thierry Baudet wordt verweten de gebeurtenissen in Utrecht te gebruiken in zijn campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen van morgen. Frits Wester ergert zich eraan in Pauw en Jinek: ''Dat je de schietpartij in Utrecht zo aangrijpt om op deze manier politiek te bedrijven, vind ik zo ongelofelijk laag." Bekijk de beelden.

Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frits Wester valt Thierry Baudet aan: 'Dit is zo ongelofelijk laag' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen