LuckyTV: wanhopige vakantiegangers Schiphol ondergebracht bij gastgezinnen

LuckyTV: wanhopige vakantiegangers Schiphol ondergebracht bij gastgezinnen

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: wanhopige vakantiegangers <em>Schiphol</em> ondergebracht bij gastgezinnen Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. LuckyTV steekt de draak met de duizenden klagende en wanhopige vakantiegangers die de afgelopen dagen veel hinder ondervonden van de drukte op Schiphol. Met zijn video lijkt Sander van de Pavert duidelijk te willen maken dat de Oekraïeners het toch nog wel een tandje zwaarder hebben. Er arriveerden echter zelfs bussen op Schiphol om vakantiegangers onder te brengen bij gastgezinnen. Een woordvoerder van de luchthaven vertelt: "Tegelijkertijd moeten we niet vergeten dat deze groep, hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt, hier zelft voor heeft gekozen." Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Russen breken in bij het Journaal, alleen het weer nog te zien Bekijk deze video » LuckyTV: verdrietige koning Willy wil "even alleen zijn" met Henny Vrienten Bekijk deze video » LuckyTV: Koning 'Willy' vindt eerst verdiende gulden ooit terug (video) Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: wanhopige vakantiegangers Schiphol ondergebracht bij gastgezinnen

LuckyTV steekt de draak met de duizenden klagende en wanhopige vakantiegangers die de afgelopen dagen veel hinder ondervonden van de drukte op Schiphol. Met zijn video lijkt Sander van de Pavert duidelijk te willen maken dat de Oekraïeners het toch nog wel een tandje zwaarder hebben. Er arriveerden echter zelfs bussen op Schiphol om vakantiegangers onder te brengen bij gastgezinnen. Een woordvoerder van de luchthaven vertelt: "Tegelijkertijd moeten we niet vergeten dat deze groep, hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt, hier zelft voor heeft gekozen."

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: wanhopige vakantiegangers Schiphol ondergebracht bij gastgezinnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV