Beau gemist? Mátyás Bittenbinder vertelt enthousiast over agressieve paringsrituelen

Beau gemist? Mátyás Bittenbinder vertelt enthousiast over agressieve paringsrituelen

Dinsdag 3 mei 2022 om 08:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Mátyás Bittenbinder vertelt enthousiast over agressieve <em>paringsrituelen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bioloog Mátyás Bittenbinder zat maandag aan tafel bij Beau om vol enthousiasme te vertellen over bijzondere paringsrituelen uit het dierenrijk. Bittenbinder is net zo enthousiast over agressieve rituelen, want zo laat hij de grootste kever ter wereld zien - met een enorme hoorn - die met andere mannelijke kevers strijdt om de affectie van een vrouwtje. Er zijn echter ook beeldschone paringsrituelen, zoals die van de kogelvis. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Mátyás Bittenbinder vertelt enthousiast over agressieve paringsrituelen

Bioloog Mátyás Bittenbinder zat maandag aan tafel bij Beau om vol enthousiasme te vertellen over bijzondere paringsrituelen uit het dierenrijk. Bittenbinder is net zo enthousiast over agressieve rituelen, want zo laat hij de grootste kever ter wereld zien - met een enorme hoorn - die met andere mannelijke kevers strijdt om de affectie van een vrouwtje. Er zijn echter ook beeldschone paringsrituelen, zoals die van de kogelvis.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's