Albert Verlinde sneert: 'Buik van Lil Kleine is niet meer klein' (Shownieuws)

Albert Verlinde sneert: 'Buik van Lil Kleine is niet meer klein' (Shownieuws)

Dinsdag 3 mei 2022 om 09:47

Een politiemedewerker, die in februari informatie deelde over Lil Kleine in een Amsterdamse cel, blijkt om die reden te zijn geschorst en er wordt onderzoek gedaan naar hoe dit heeft kunnen gebeuren. Zijn advocaat Nienke Hoogervorst: "Ik ben blij dat de politie het serieus genomen heeft want het is een kwalijke zaak", vertelt Albert Verlinde.

'Buik Lil Kleine is niet meer klein'
De showbizgoeroe greep het moment aan om ook nog even een sneer aan het adres van de verguisde rapper, die momenteel lekker op het strand van Ibiza ligt, uit te delen: "Ik zag die foto staan. Die buik is niet meer klein." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Albert Verlinde sneert: 'Buik van <em>Lil Kleine</em> is niet meer klein' (Shownieuws) Een politiemedewerker, die in februari informatie deelde over Lil Kleine in een Amsterdamse cel, blijkt om die reden te zijn geschorst en er wordt onderzoek gedaan naar hoe dit heeft kunnen gebeuren. Zijn advocaat Nienke Hoogervorst: "Ik ben blij dat de politie het serieus genomen heeft want het is een kwalijke zaak", vertelt Albert Verlinde. 'Buik Lil Kleine is niet meer klein'De showbizgoeroe greep het moment aan om ook nog even een sneer aan het adres van de verguisde rapper, die momenteel lekker op het strand van Ibiza ligt, uit te delen: "Ik zag die foto staan. Die buik is niet meer klein." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Shownieuws: Albert & Frits clashen over vliegtuig-rel Nikkie Plessen, ontketend door Menno Swart Bekijk deze video » Shownieuws slacht Glennis Grace opnieuw: 'Alleen maar ik ik ik' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's