Shownieuws: Albert & Frits clashen over vliegtuig-rel Nikkie Plessen, ontketend door Menno Swart

Shownieuws: Albert & Frits clashen over vliegtuig-rel Nikkie Plessen, ontketend door Menno Swart

Regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart, die deze week Nikkie Plessen aansprak op het feit dat ze haar zoontje plaats liet nemen achter de stuurknuppel van hun privé-jet, zorgde maandagavond voor een flinke discussie aan de Shownieuws-desk. Frits Huffnagel noemt hem een zeurpiet maar Evert Santegoeds blijkt juist fan: "Ik mag Menno heel graag omdat hij toen dat hele avontuur van de koninklijke familie boven water haalde."

'Kind ook niet op schoot op snelweg'
Swart, die overigens in het verleden ook eindredacteur bij Shownieuws was, ontdekte destijds dat de Oranjes in coronatijd op vakantie naar Griekenland waren vertrokken en dat zorgde voor nogal wat ophef. Hij blijft zich dus vastbijten in het vlieggedrag van bekende personen en heeft nu Plessen en haar man Ruben Bontekoe in het vizier. Huffnagel ziet totaal geen probleem in het gedrag van de enigszins aan aandacht verslaafde onderneemster maar Albert Verlinde denkt dat er toch wat gevaar schuift in haar gedrag, na het horen van de kritiek van de Inspectie Leefomgeving en Transport: "Je laat je kind ook niet op schoot in een auto op de snelweg zitten." Bekijk de hele, vrij pittige, discussie hieronder.

Shownieuws: Albert &amp; Frits clashen over vliegtuig-rel <em>Nikkie Plessen</em>, ontketend door Menno Swart Regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart, die deze week Nikkie Plessen aansprak op het feit dat ze haar zoontje plaats liet nemen achter de stuurknuppel van hun privé-jet, zorgde maandagavond voor een flinke discussie aan de Shownieuws-desk. Frits Huffnagel noemt hem een zeurpiet maar Evert Santegoeds blijkt juist fan: "Ik mag Menno heel graag omdat hij toen dat hele avontuur van de koninklijke familie boven water haalde." 'Kind ook niet op schoot op snelweg'Swart, die overigens in het verleden ook eindredacteur bij Shownieuws was, ontdekte destijds dat de Oranjes in coronatijd op vakantie naar Griekenland waren vertrokken en dat zorgde voor nogal wat ophef. Hij blijft zich dus vastbijten in het vlieggedrag van bekende personen en heeft nu Plessen en haar man Ruben Bontekoe in het vizier. Huffnagel ziet totaal geen probleem in het gedrag van de enigszins aan aandacht verslaafde onderneemster maar Albert Verlinde denkt dat er toch wat gevaar schuift in haar gedrag, na het horen van de kritiek van de Inspectie Leefomgeving en Transport: "Je laat je kind ook niet op schoot in een auto op de snelweg zitten." Bekijk de hele, vrij pittige, discussie hieronder. Bekijk ook Albert Verlinde sneert: 'Buik van Lil Kleine is niet meer klein' (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws slacht Glennis Grace opnieuw: 'Alleen maar ik ik ik' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV