Shownieuws slacht Glennis Grace opnieuw: 'Alleen maar ik ik ik'

Shownieuws slacht Glennis Grace opnieuw: 'Alleen maar ik ik ik'

De deskundigen van Shownieuws hebben Glennis Grace duidelijk nog niet vergeven voor haar gedrag in de Jumbo-supermarkt en nemen haar vooral kwalijk dat ze maar geen echte excuses lijkt te maken. De zangeres plaatste een gedichtje naar aanleiding van het feit dat ze niet welkom is bij de Beste Zangers Live-concerten en dat levert haar een sneer van Evert Santegoeds op: "Dat heeft ze zitten Googlen. Ze schrijft nooit haar eigen teksten dus dat doet ze vandaag ook niet."

'Ik ik ik'
Albert Verlinde vindt dat Grace nog steeds haar kop in het zand steekt en niet de schuld bij zichzelf legt en dan komt Frits Huffnagel er nog even overheen: "Het is alleen maar ik ik ik." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws slacht Glennis Grace opnieuw: 'Alleen maar <em>ik ik ik</em>' De deskundigen van Shownieuws hebben Glennis Grace duidelijk nog niet vergeven voor haar gedrag in de Jumbo-supermarkt en nemen haar vooral kwalijk dat ze maar geen echte excuses lijkt te maken. De zangeres plaatste een gedichtje naar aanleiding van het feit dat ze niet welkom is bij de Beste Zangers Live-concerten en dat levert haar een sneer van Evert Santegoeds op: "Dat heeft ze zitten Googlen. Ze schrijft nooit haar eigen teksten dus dat doet ze vandaag ook niet." 'Ik ik ik'Albert Verlinde vindt dat Grace nog steeds haar kop in het zand steekt en niet de schuld bij zichzelf legt en dan komt Frits Huffnagel er nog even overheen: "Het is alleen maar ik ik ik." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Glennis Grace openhartig over vechtpartij in Jumbo: "Kon ik het maar terugdraaien" Bekijk deze video » Henk Westbroek hekelt anonieme bedreigers Derksen & Akyol: 'Ik veracht ze' (video) Bekijk deze video » Albert Verlinde sneert: 'Buik van Lil Kleine is niet meer klein' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's