Eating with my Ex: Dusty (Ex On The Beach) clasht met ex-vriendin

Eating with my Ex: Dusty (Ex On The Beach) clasht met ex-vriendin

Dinsdag 3 mei 2022 om 11:38

Ex On The Beach-gezicht Dusty lijkt geen warme vriendschap te hebben overgehouden aan de relatie met zijn ex-vriendin, zo blijkt als ze tegenover elkaar plaatsnemen aan tafel in een restaurant. Hij vraagt haar waarom ze hem 100 keer anoniem heeft gebeld en zij vertelt dat ze niet echt onder de indruk was van de grootte van zijn geslachtsdeel: "Je werd er niet heel vrolijk van." Chique!

Bekijk het fragment van Eating With My Ex: going Dutch, waarvan elke vrijdag een nieuwe aflevering te zien is op Discovery +, hieronder

Eating with my Ex: Dusty (<em>Ex On The Beach</em>) clasht met ex-vriendin Ex On The Beach-gezicht Dusty lijkt geen warme vriendschap te hebben overgehouden aan de relatie met zijn ex-vriendin, zo blijkt als ze tegenover elkaar plaatsnemen aan tafel in een restaurant. Hij vraagt haar waarom ze hem 100 keer anoniem heeft gebeld en zij vertelt dat ze niet echt onder de indruk was van de grootte van zijn geslachtsdeel: "Je werd er niet heel vrolijk van." Chique! Bekijk het fragment van Eating With My Ex: going Dutch, waarvan elke vrijdag een nieuwe aflevering te zien is op Discovery +, hieronder Bekijk ook Shownieuws: Albert & Frits clashen over vliegtuig-rel Nikkie Plessen, ontketend door Menno Swart Bekijk deze video » Shownieuws slacht Glennis Grace opnieuw: 'Alleen maar ik ik ik' Bekijk deze video »
Show :
Eating with my Ex: Dusty (Ex On The Beach) clasht met ex-vriendin

Actuele video's

Meer actuele video's