Dinsdag in Married At First Sight: 'Waar is Arjan?'

Dinsdag in Married At First Sight: 'Waar is Arjan?'

Na een mislukt huwelijk met Arjan heeft Maurice dan toch de liefde weten te vinden bij Dennis. De andere deelnemers van Married At First Sight zijn echter niet op de hoogte van deze plottwist en kijken dan ook raar op als de twee binnenlopen tijdens het kppelweekend: 'Waar is Arjan? Die zag er niet zo uit.' Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder.

Dinsdag in <em>Married At First Sight</em>: 'Waar is Arjan?' Na een mislukt huwelijk met Arjan heeft Maurice dan toch de liefde weten te vinden bij Dennis. De andere deelnemers van Married At First Sight zijn echter niet op de hoogte van deze plottwist en kijken dan ook raar op als de twee binnenlopen tijdens het kppelweekend: 'Waar is Arjan? Die zag er niet zo uit.' Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder. Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: Kim weet niet of ze door wil met Antoine Bekijk deze video » Married At First Sight: Dennis en Maurice gaan los in bakkerij Bekijk deze video » MAFS gemist? Joep negeert Caroline tijdens avondje bowlen Bekijk deze video »

Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's