Tim ruilt een week met Marokkaanse Rayan: "Jullie zijn zoals mijn ouders" (Puberruil)

Tim ruilt een week met Marokkaanse Rayan: "Jullie zijn zoals mijn ouders" (Puberruil)

Dinsdag 3 mei 2022 om 16:53

Jan Kooijman is elke dinsdag te zien in het programma Puberruil. Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering waarin twee pubers een weeklang van leven ruilen: Rayan en Tim.

Tekst gaat verder onder de video.

Tim ruilt een week met Marokkaanse Rayan: &quot;Jullie zijn zoals mijn ouders&quot; (<em>Puberruil</em>) Jan Kooijman is elke dinsdag te zien in het programma Puberruil. Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering waarin twee pubers een weeklang van leven ruilen: Rayan en Tim. Tekst gaat verder onder de video. VooroordelenIn deze aflevering zien we Tim die een week ruilt met de Marokkaanse Rayan. Tim voelt zich erg op zijn gemak bij het Marokkaanse gezin. Hij laat ook weten dat hij geen last heeft van vooroordelen door zijn autisme. Puberruil is elke dinsdag rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Puberruil terugkijken bij Gids.tv.

Vooroordelen
In deze aflevering zien we Tim die een week ruilt met de Marokkaanse Rayan. Tim voelt zich erg op zijn gemak bij het Marokkaanse gezin. Hij laat ook weten dat hij geen last heeft van vooroordelen door zijn autisme.

Puberruil is elke dinsdag rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Puberruil terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's