RTL Boulevard gemist? Arno Kantelberg over de missers van het Met Gala

RTL Boulevard gemist? Arno Kantelberg over de missers van het Met Gala

Afgelopen nacht was het in New York weer tijd voor het jaarlijkse fashion-fuifje waar alle celebrities van dromen. De glitter en glamour vierde namelijk weer gigantisch hoogtij op de rode loper van het Met Gala. Arno Kantelberg deelt in RTL Boulevard zijn favorieten én missers van het Met Gala.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Arno Kantelberg</em> over de missers van het <em>Met Gala</em> Afgelopen nacht was het in New York weer tijd voor het jaarlijkse fashion-fuifje waar alle celebrities van dromen. De glitter en glamour vierde namelijk weer gigantisch hoogtij op de rode loper van het Met Gala. Arno Kantelberg deelt in RTL Boulevard zijn favorieten én missers van het Met Gala. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Married At First Sight: Verhoudingen staan op scherp tijdens koppelsweekend Bekijk deze video » Jon Karthaus hint in RTL Boulevard op Costa-serie: "Kan er nog niet veel over kwijt" Bekijk deze video » Video: Maxime Meiland en familie aan het shoppen voor een trouwjurk Bekijk deze video » Video: Ouders Madeleine McCann staan stil bij vermissing 15 jaar na dato Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard gemist? Arno Kantelberg over de missers van het Met Gala


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard gemist? Arno Kantelberg over de missers van het Met Gala of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV