Video: Maxime Meiland en familie aan het shoppen voor een trouwjurk

Video: Maxime Meiland en familie aan het shoppen voor een trouwjurk

Nederland heeft het er al weken over, het huwelijk van Maxime Meiland en haar verloofde Leroy. Gisteravond was dan eindelijk te zien hoe het er daadwerkelijk aan toe ging. RTL Boulevard blikt terug op dit bijzondere en romantische moment.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Maxime Meiland</em> en familie aan het shoppen voor een <em>trouwjurk</em> Nederland heeft het er al weken over, het huwelijk van Maxime Meiland en haar verloofde Leroy. Gisteravond was dan eindelijk te zien hoe het er daadwerkelijk aan toe ging. RTL Boulevard blikt terug op dit bijzondere en romantische moment. Tekst gaat verder onder de video. Trouwjurk Maxime MeilandHet huwelijk vindt deze zomer al plaats en daarom zijn de voorbereidingen in volle gang. Veel kunnen de Meilandjes er nog niet over zeggen, maar toch kreeg RTL Boulevard vandaag een reactie van Erica Meiland: "Het was een heel mooi moment! We zijn vandaag 'en route' voor een trouwjurk." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Married At First Sight: Verhoudingen staan op scherp tijdens koppelsweekend Bekijk deze video » Jon Karthaus hint in RTL Boulevard op Costa-serie: "Kan er nog niet veel over kwijt" Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Arno Kantelberg over de missers van het Met Gala Bekijk deze video » Video: Ouders Madeleine McCann staan stil bij vermissing 15 jaar na dato Bekijk deze video »
TV :
Video: Maxime Meiland en familie aan het shoppen voor een trouwjurk

Trouwjurk Maxime Meiland
Het huwelijk vindt deze zomer al plaats en daarom zijn de voorbereidingen in volle gang. Veel kunnen de Meilandjes er nog niet over zeggen, maar toch kreeg RTL Boulevard vandaag een reactie van Erica Meiland: "Het was een heel mooi moment! We zijn vandaag 'en route' voor een trouwjurk."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Maxime Meiland en familie aan het shoppen voor een trouwjurk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV