Video: Ouders Madeleine McCann staan stil bij vermissing 15 jaar na dato

Video: Ouders Madeleine McCann staan stil bij vermissing 15 jaar na dato

Dinsdag 3 mei 2022 om 21:17

De driejarige Madeleine McCann verdween op 3 mei 2007 op vakantie in Portugal. Op de site 'Find Madeleine' delen haar ouders een tekstje en bedanken ze de Britste, Portugese en Duitse autoriteiten voor alle inspanningen rondom de zaak en zeggen ze overtuigd te zijn dat de inspanningen beloond zullen worden met antwoorden. Ook bedanken ze alle mensen die hun gesteund hebben de afgelopen 15 jaar.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: Ouders <em>Madeleine McCann</em> staan stil bij vermissing <em>15 jaar</em> na dato De driejarige Madeleine McCann verdween op 3 mei 2007 op vakantie in Portugal. Op de site 'Find Madeleine' delen haar ouders een tekstje en bedanken ze de Britste, Portugese en Duitse autoriteiten voor alle inspanningen rondom de zaak en zeggen ze overtuigd te zijn dat de inspanningen beloond zullen worden met antwoorden. Ook bedanken ze alle mensen die hun gesteund hebben de afgelopen 15 jaar. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Ouders Madeleine McCann staan stil bij vermissing 15 jaar na dato

Actuele video's

Meer actuele video's