Shirley Brefeld in HLF8 over Pim Fortuyn "Even doorgaan met reanimeren voor de media"

Shirley Brefeld in HLF8 over Pim Fortuyn "Even doorgaan met reanimeren voor de media"

Dinsdag 3 mei 2022 om 21:43

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 3 mei. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Voormalig beveiliger Shirley Brefeld was op maandag 6 mei 2002 aan het werk op het Mediapark. Zij zag hoe Pim Fortuyn werd neergeschoten en aan zijn verwondingen overleed. Bij HLF8 vertelt ze over de laatste minuten van de politicus.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Shirley Brefeld</em> in <em>HLF8</em> over <em>Pim Fortuyn</em> &quot;Even doorgaan met reanimeren voor de media&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 3 mei. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Voormalig beveiliger Shirley Brefeld was op maandag 6 mei 2002 aan het werk op het Mediapark. Zij zag hoe Pim Fortuyn werd neergeschoten en aan zijn verwondingen overleed. Bij HLF8 vertelt ze over de laatste minuten van de politicus. Tekst gaat verder onder de video. Laatste seconde bij Pim FortuynShirley Brefeld bleef tot de laatste seconde bij Pim Fortuyn en dat heeft veel indruk op haar gemaakt: "Ik zag het leven uit hem vloeien. Op het moment dat het afgelopen was hoorde ik de ambulancebroeder zeggen: 'Even doorgaan met reanimeren voor de media', ik wist niet wat ik hoorde." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Laatste seconde bij Pim Fortuyn
Shirley Brefeld bleef tot de laatste seconde bij Pim Fortuyn en dat heeft veel indruk op haar gemaakt: "Ik zag het leven uit hem vloeien. Op het moment dat het afgelopen was hoorde ik de ambulancebroeder zeggen: 'Even doorgaan met reanimeren voor de media', ik wist niet wat ik hoorde."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's