Opsporing Verzocht gemist? Zakkenrollers aangepakt op Koningsdag

Opsporing Verzocht gemist? Zakkenrollers aangepakt op Koningsdag

Dinsdag 3 mei 2022 om 22:34

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 3 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 3 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? <em>Zakkenrollers</em> aangepakt op <em>Koningsdag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 3 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 3 mei terugkijken. Jaime van Gastel, beter bekend als de Boevenspotter, gaf vorige week een kijkje in het brein van zakkenrollers. De dieven waren actief op Koningsdag en dus was het een drukke dag voor Jaime. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Zakkenrollers aangepakt op Koningsdag

Jaime van Gastel, beter bekend als de Boevenspotter, gaf vorige week een kijkje in het brein van zakkenrollers. De dieven waren actief op Koningsdag en dus was het een drukke dag voor Jaime.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's