Opsporing Verzocht gemist? Jos Leijdekkers op Nationale Opsporingslijst

Opsporing Verzocht gemist? Jos Leijdekkers op Nationale Opsporingslijst

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 3 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 3 mei terugkijken.

Het Openbaar Ministerie heeft op 3 mei 2022 de 30-jarige Jos Leijdekkers op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Er is een beloning van 75.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot zijn aanhouding. Leijdekkers wordt verdacht van grootschalige cocaïnehandel en een reeks zeer ernstige geweldsdelicten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? <em>Jos Leijdekkers</em> op Nationale Opsporingslijst Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 3 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 3 mei terugkijken. Het Openbaar Ministerie heeft op 3 mei 2022 de 30-jarige Jos Leijdekkers op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Er is een beloning van 75.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot zijn aanhouding. Leijdekkers wordt verdacht van grootschalige cocaïnehandel en een reeks zeer ernstige geweldsdelicten. Tekst gaat verder onder de video. Jos LeijdekkersJos Leijdekkers wordt gezien als een van de hoofdrolspelers in de grootschalige handel, import en export van cocaïne in Nederland en België. Hij wordt ook verdacht van het witwassen van de criminele opbrengsten van de drugshandel. Daarnaast is hij vermoedelijk betrokken bij zeer ernstige gevallen van excessief geweld, waaronder de verdwijning en dood van Naima Jillal. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Opsporing Verzocht gemist? Utrechtse vrouw in rolstoel door toedoen tasjesdief Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Mogelijk één dadergroep achter serie inbraken in Uden Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overval op speelgoedwinkel Amsterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Strandboetiek in Bergen aan Zee twee keer doelwit brandstichting Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Deze pinners zijn betrokken bij oplichtingszaken Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Politie doelwit van vernielingen in Middelburg en Vlissingen Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Zakkenrollers aangepakt op Koningsdag Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Op klaarlichte dag ingebroken in Kwintsheul Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Jonge mannen overvallen Kruidvat-filiaal in Vlaardingen Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Jonge man bedreigt en mishandelt 15-jarige fietser in Zwolle Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Jos Leijdekkers op Nationale Opsporingslijst

Jos Leijdekkers
Jos Leijdekkers wordt gezien als een van de hoofdrolspelers in de grootschalige handel, import en export van cocaïne in Nederland en België. Hij wordt ook verdacht van het witwassen van de criminele opbrengsten van de drugshandel. Daarnaast is hij vermoedelijk betrokken bij zeer ernstige gevallen van excessief geweld, waaronder de verdwijning en dood van Naima Jillal.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV