De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Wilde dieren als huisdier

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Wilde dieren als huisdier

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> gemist? <em>Wilde dieren</em> als huisdier Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Je mag in Nederland wilde dieren als huisdier hebben, er zijn bijna geen regels voor. We zijn het namelijk vergeten om het te verbieden: er wordt al 30 jaar gedaan over de lijst met dieren die je thuis mag houden. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Wilde dieren als huisdier

Je mag in Nederland wilde dieren als huisdier hebben, er zijn bijna geen regels voor. We zijn het namelijk vergeten om het te verbieden: er wordt al 30 jaar gedaan over de lijst met dieren die je thuis mag houden.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV