De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Russische feestdag 9 mei komt dichterbij

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Russische feestdag 9 mei komt dichterbij

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> gemist? Russische feestdag <em>9 mei</em> komt dichterbij Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De Russische president Vladimir Poetin kan op 9 mei de oorlog verklaren. Het is de dag waarop Rusland de overwinning op nazi-Duitsland viert. In zijn toespraak zal Poetin mogelijk ook huidige successen willen claimen. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Wilde dieren als huisdier Bekijk deze video » Zien: Simone Weimans in De Avondshow met Arjen Lubach over persvrijheid Bekijk deze video »
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Russische feestdag 9 mei komt dichterbij

De Russische president Vladimir Poetin kan op 9 mei de oorlog verklaren. Het is de dag waarop Rusland de overwinning op nazi-Duitsland viert. In zijn toespraak zal Poetin mogelijk ook huidige successen willen claimen.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV