Op1 gemist? Amerikaanse Hooggerechtshof gaat recht op abortus afschaffen

Op1 gemist? Amerikaanse Hooggerechtshof gaat recht op abortus afschaffen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Amerikaanse Hooggerechtshof</em> gaat recht op <em>abortus</em> afschaffen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het Amerikaanse Hooggerechtshof staat op het punt om het landelijk recht op abortus af te schaffen. De abortuswetgeving in de VS komt dan weer in handen van de staten. Dit staat in een gelekt document, afkomstig van het Hooggerechtshof. Amerikadeskundige Laila Frank reageert in Op1 op deze ontwikkeling. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Amerikaanse Hooggerechtshof gaat recht op abortus afschaffen

Het Amerikaanse Hooggerechtshof staat op het punt om het landelijk recht op abortus af te schaffen. De abortuswetgeving in de VS komt dan weer in handen van de staten. Dit staat in een gelekt document, afkomstig van het Hooggerechtshof. Amerikadeskundige Laila Frank reageert in Op1 op deze ontwikkeling.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's