Op1 gemist? Evgeniy Levchenko geeft op 5 mei een Vrijheidscollege

Op1 gemist? Evgeniy Levchenko geeft op 5 mei een Vrijheidscollege

Dinsdag 3 mei 2022 om 23:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Evgeniy Levchenko</em> geeft op 5 mei een <em>Vrijheidscollege</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Na twee jaar afwezigheid door corona organiseert de Stichting Vrijheidscolleges deze week weer colleges over de betekenis van vrijheid. De in Oekraïne geboren Evgeniy Levchenko is één van de vrijheidssprekers: "Ik wil zoveel mogelijk aandacht creëren voor Oekraïne. Maar ook voor de vrijheid die we hier hebben." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Evgeniy Levchenko geeft op 5 mei een Vrijheidscollege

Na twee jaar afwezigheid door corona organiseert de Stichting Vrijheidscolleges deze week weer colleges over de betekenis van vrijheid. De in Oekraïne geboren Evgeniy Levchenko is één van de vrijheidssprekers: "Ik wil zoveel mogelijk aandacht creëren voor Oekraïne. Maar ook voor de vrijheid die we hier hebben."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's