Ron Fresen in Op1 over het vak van politiek duider: "In zekere zin ook verslavend"

Ron Fresen in Op1 over het vak van politiek duider: "In zekere zin ook verslavend"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Afgelopen weekend liep politiek duider van het NOS Journaal Ron Fresen voor het laatst naar het dak van de Haagse redactie van de NOS. Bij Op1 vertelt Fresen over het vak van politiek duider.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ron Fresen</em> in <em>Op1</em> over het vak van <em>politiek duider</em>: &quot;In zekere zin ook verslavend&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Afgelopen weekend liep politiek duider van het NOS Journaal Ron Fresen voor het laatst naar het dak van de Haagse redactie van de NOS. Bij Op1 vertelt Fresen over het vak van politiek duider. Tekst gaat verder onder de video. Verslavend"Je moet 24/7 met politiek bezig willen zijn. Altijd willen weten waar politici over nadenken. Het is heel erg leuk en in zekere zin ook verslavend", aldus Ron Fresen in Op1. Hij draagt het stokje over aan collega Xander van der Wulp. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ron Fresen in Op1 over het vak van politiek duider: "In zekere zin ook verslavend"

Verslavend
"Je moet 24/7 met politiek bezig willen zijn. Altijd willen weten waar politici over nadenken. Het is heel erg leuk en in zekere zin ook verslavend", aldus Ron Fresen in Op1. Hij draagt het stokje over aan collega Xander van der Wulp.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV