Op1 gemist? Ron Fresen bijna op de vuist met Paul Jansen van de Telegraaf

Op1 gemist? Ron Fresen bijna op de vuist met Paul Jansen van de Telegraaf

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Ron Fresen</em> bijna op de vuist met <em>Paul Jansen</em> van de Telegraaf Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Voormalig politiek verslaggever Ron Fresen blikt in Op1 terug op zijn carrière. Fresen ging een keer bijna op de vuist met Paul Jansen van de Telegraaf: "We hadden een groot verhaal over de VVD. De Telegraaf was jaloers dat zij het nieuws niet hadden, want het nieuws van de VVD ging meestal naar de Telegraaf." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ron Fresen bijna op de vuist met Paul Jansen van de Telegraaf

Voormalig politiek verslaggever Ron Fresen blikt in Op1 terug op zijn carrière. Fresen ging een keer bijna op de vuist met Paul Jansen van de Telegraaf: "We hadden een groot verhaal over de VVD. De Telegraaf was jaloers dat zij het nieuws niet hadden, want het nieuws van de VVD ging meestal naar de Telegraaf."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV