Pauw en Jinek gemist? 'Geert Wilders maakt politiek van schietpartij'

Pauw en Jinek gemist? 'Geert Wilders maakt politiek van schietpartij'

Pauw en Jinek gemist? 'Geert Wilders maakt politiek van schietpartij' Aan tafel bij Pauw en Jinek worden de reacties vanuit de politiek op de aanslag in Utrecht besproken. Vrijwel alle politieke partijen legden gisteren direct de campagne stil, nadat bekend werd wat er was gebeurd. Politiek verslaggever Joost Vullings stelt echter dat Geert Wilders aan het einde van de middag de schietpartij toch de verkiezingen introk: "Hij richtte zich echt tot Rutte en vindt dat hij iets uit te leggen heeft. Hij maakt er echt politiek van." Bekijk zijn hele reactie. Bekijk ook Schietpartij Utrecht: beelden van aanhouding dader Bekijk deze video » Ooggetuige aanslag Utrecht: 'Ik zag die man met een pistool en dacht...wegwezen hier' Bekijk deze video » Frits Wester valt Thierry Baudet aan: 'Dit is zo ongelofelijk laag' Bekijk deze video »
TV :
Pauw en Jinek gemist? 'Geert Wilders maakt politiek van schietpartij'

Aan tafel bij Pauw en Jinek worden de reacties vanuit de politiek op de aanslag in Utrecht besproken. Vrijwel alle politieke partijen legden gisteren direct de campagne stil, nadat bekend werd wat er was gebeurd. Politiek verslaggever Joost Vullings stelt echter dat Geert Wilders aan het einde van de middag de schietpartij toch de verkiezingen introk: "Hij richtte zich echt tot Rutte en vindt dat hij iets uit te leggen heeft. Hij maakt er echt politiek van." Bekijk zijn hele reactie.

Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pauw en Jinek gemist? 'Geert Wilders maakt politiek van schietpartij' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV