Moeder Maurice blundert in Married at First Sight: "Kopje koffie voor Arjan"

Moeder Maurice blundert in Married at First Sight: "Kopje koffie voor Arjan"

Moeder Maurice blundert in <em>Married at First Sight</em>: &quot;Kopje koffie voor Arjan&quot; De moeder van Maurice moet duidelijk nog wennen aan zijn nieuwe vlam Dennis in Married at First Sight. Haar zoon begon het avontuur met Arjan, maar inmiddels weten de kijkers van het programma wel hoe dat is afgelopen: niet al te best. Je zou zeggen dat Maurice elke herinnering aan Arjan vervelend vindt, maar hij barst in lachen uit als zijn moeder een foutje maakt bij het uitserveren van de koffie bij Dennis: "Een kopje koffie voor Arjan." Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Moeder Maurice blundert in Married at First Sight: "Kopje koffie voor Arjan"

De moeder van Maurice moet duidelijk nog wennen aan zijn nieuwe vlam Dennis in Married at First Sight. Haar zoon begon het avontuur met Arjan, maar inmiddels weten de kijkers van het programma wel hoe dat is afgelopen: niet al te best. Je zou zeggen dat Maurice elke herinnering aan Arjan vervelend vindt, maar hij barst in lachen uit als zijn moeder een foutje maakt bij het uitserveren van de koffie bij Dennis: "Een kopje koffie voor Arjan."

Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's