MAFS-Joep ergert zich aan aangeschoten Caroline: "Drie wijn verandert niks"

MAFS-Joep ergert zich aan aangeschoten Caroline: "Drie wijn verandert niks"

Woensdag 4 mei 2022 om 08:39

Het huwelijk van Caroline en Joep in Married at First Sight is allerminst een succes. Tijdens het koppelsweekend barstte de bom, maar een paar uur later lijken ze het weer érg gezellig te hebben in de jacuzzi - samen met enkele andere stellen.

Lees verder onder de video.

<em>MAFS</em>-Joep ergert zich aan aangeschoten <em>Caroline</em>: &quot;Drie wijn verandert niks&quot; Het huwelijk van Caroline en Joep in Married at First Sight is allerminst een succes. Tijdens het koppelsweekend barstte de bom, maar een paar uur later lijken ze het weer érg gezellig te hebben in de jacuzzi - samen met enkele andere stellen. Lees verder onder de video. AangeschotenEenmaal binnen wordt Joep voor het blok gezet door andere dames, maar daar zit hij duidelijk niet op te wachten. Volgens hem is er namelijk genoeg tijd en ruimte voor een één-op-ééngesprek. Ook lijkt hij zich te ergeren aan het feit dat Caroline wel érg aanrakerig wordt in licht aangeschoten-modus: "Drie wijn verandert niks aan de situatie." Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
MAFS-Joep ergert zich aan aangeschoten Caroline: "Drie wijn verandert niks"

Aangeschoten
Eenmaal binnen wordt Joep voor het blok gezet door andere dames, maar daar zit hij duidelijk niet op te wachten. Volgens hem is er namelijk genoeg tijd en ruimte voor een één-op-ééngesprek. Ook lijkt hij zich te ergeren aan het feit dat Caroline wel érg aanrakerig wordt in licht aangeschoten-modus: "Drie wijn verandert niks aan de situatie."

Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's