Beau gemist? Gerard Joling gecharmeerd van S10, 'Gun haar plek in top 5 op Songfestival'

Beau gemist? Gerard Joling gecharmeerd van S10, 'Gun haar plek in top 5 op Songfestival'

Dat niet S10 maar Oekraïne het Eurovisie Songfestival gaat winnen is natuurlijk al wel vrij duidelijk maar met De Diepte maakte de zangeres wel een prachtig nummer, ziet ook Jaap Reesema: "Het is gewoon een heel goed liedje."

Vijfde plek?
Ook Gerard Joling is er zeer over te spreken: "Ik vind het wel mooi en ik gun het haar. Ze heeft altijd in depressies gezeten, ze komt er nu helemaal uit, en dan gun je haar toch dat ze bij de eerste vijf komt." Volgens Reesema gaat dat ook wel gebeuren maar de bookmakers zijn het daar vooralsnog niet mee eens: die zetten haar op een negende plek. Bekijk het fragment van Beau hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 3 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Gerard Joling gecharmeerd van <em>S10</em>, 'Gun haar plek in top 5 op Songfestival' Dat niet S10 maar Oekraïne het Eurovisie Songfestival gaat winnen is natuurlijk al wel vrij duidelijk maar met De Diepte maakte de zangeres wel een prachtig nummer, ziet ook Jaap Reesema: "Het is gewoon een heel goed liedje." Vijfde plek?Ook Gerard Joling is er zeer over te spreken: "Ik vind het wel mooi en ik gun het haar. Ze heeft altijd in depressies gezeten, ze komt er nu helemaal uit, en dan gun je haar toch dat ze bij de eerste vijf komt." Volgens Reesema gaat dat ook wel gebeuren maar de bookmakers zijn het daar vooralsnog niet mee eens: die zetten haar op een negende plek. Bekijk het fragment van Beau hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 3 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Gerard Joling gecharmeerd van S10, 'Gun haar plek in top 5 op Songfestival'

Actuele video's

Meer actuele video's