Johan Derksen is duidelijk: 'Ik kom niet meer terug bij Vandaag Inside'

Johan Derksen is duidelijk: 'Ik kom niet meer terug bij Vandaag Inside'

Woensdag 4 mei 2022 om 11:49

Het Algemeen Dagblad hintte dinsdagavond op een mogelijke terugkeer van Vandaag Inside, mét Johan Derksen. De bronnen van de krant blijken echter niet te kloppen zo vertelt Albert Verlinde: "Johan heeft meteen laten weten dat dat onzin is."

'Ik kom niet meer terug'
Derksen gelooft best dat er bij Talpa gesprekken gaande zijn over een mogelijke doorstart, in welke vorm dan ook, van de populaire talkshow maar: "Niet met mij in ieder geval. Ik kom niet meer terug, heeft hij stellig laten weten." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Johan Derksen is duidelijk: 'Ik kom niet meer terug bij <em>Vandaag Inside</em>' Het Algemeen Dagblad hintte dinsdagavond op een mogelijke terugkeer van Vandaag Inside, mét Johan Derksen. De bronnen van de krant blijken echter niet te kloppen zo vertelt Albert Verlinde: "Johan heeft meteen laten weten dat dat onzin is." 'Ik kom niet meer terug'Derksen gelooft best dat er bij Talpa gesprekken gaande zijn over een mogelijke doorstart, in welke vorm dan ook, van de populaire talkshow maar: "Niet met mij in ieder geval. Ik kom niet meer terug, heeft hij stellig laten weten." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Mannen Vandaag Inside houden de deur gesloten: "We nemen even onze rust" Bekijk deze video » Zien: vrouw René van der Gijp, Minouche, beleeft hectische dagen en pakt azijnpissers aan Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's