'Duivels dilemma' in Verslaafd!: de laatste kans voor cocaïne-verslaafde Jari (video)

'Duivels dilemma' in Verslaafd!: de laatste kans voor cocaïne-verslaafde Jari (video)

'Duivels dilemma' in <em>Verslaafd!</em>: de laatste kans voor cocaïne-verslaafde Jari (video) Xanne zag neef Jari enorm aftakelen in zijn cocaïneverslaving. In het verleden is er veel spanning geweest binnen de familie. Vooral het verdriet van Jari's moeder na de scheiding heeft hem enorm geraakt. Met cocaïne probeert hij al jarenlang zijn pijn te onderdrukken en deze verslaving is slopend voor de familie. Als laatste hoop heeft Xanne Verslaafd! ingeschakeld voor een interventie. Je ziet het vanavond in Verslaafd! Bekijk het fragment uit Verslaafd! hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Woensdag in Verslaafd!: Alcoholverslaafde John drinkt 30 bier per dag (video) Bekijk deze video » Verslaafd!: Sylvia verandert door alcohol in 'moeder die ik niet ken' Bekijk deze video »
TV :
'Duivels dilemma' in Verslaafd!: de laatste kans voor cocaïne-verslaafde Jari (video)

Xanne zag neef Jari enorm aftakelen in zijn cocaïneverslaving. In het verleden is er veel spanning geweest binnen de familie. Vooral het verdriet van Jari's moeder na de scheiding heeft hem enorm geraakt. Met cocaïne probeert hij al jarenlang zijn pijn te onderdrukken en deze verslaving is slopend voor de familie. Als laatste hoop heeft Xanne Verslaafd! ingeschakeld voor een interventie. Je ziet het vanavond in Verslaafd!

Bekijk het fragment uit Verslaafd! hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's