Soldaat van Oranje woensdag te zien bij SBS6: bekijk de trailer

Soldaat van Oranje woensdag te zien bij SBS6: bekijk de trailer

<em>Soldaat van Oranje</em> woensdag te zien bij SBS6: bekijk de trailer Soldaat van Oranje is een verfilming van het boek dat verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema over zijn tijd in het verzet schreef. De film is vanavond te zien bij SBS6. Gemengde gevoelensHoewel de film met gemengde gevoelens werd ontvangen – vooral voormalige verzetskranten als Het Parool en Trouw waren negatief – werd Soldaat van Oranje de best bezochte film van 1977. Daarnaast lanceerde de film de internationale carrières van Verhoeven, Hauer en Jeroen Krabbé. Bekijk de trailer hierboven. Soldaat van Oranje is woensdag 4 mei om 20:05 uur te zien op SBS6.

Soldaat van Oranje is een verfilming van het boek dat verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema over zijn tijd in het verzet schreef. De film is vanavond te zien bij SBS6.

Gemengde gevoelens
Hoewel de film met gemengde gevoelens werd ontvangen – vooral voormalige verzetskranten als Het Parool en Trouw waren negatief – werd Soldaat van Oranje de best bezochte film van 1977. Daarnaast lanceerde de film de internationale carrières van Verhoeven, Hauer en Jeroen Krabbé.

Bekijk de trailer hierboven. Soldaat van Oranje is woensdag 4 mei om 20:05 uur te zien op SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's