RTL Boulevard: 'Nog veel twijfel over schuld Jos B. in zaak Nicky Verstappen' (video)

RTL Boulevard: 'Nog veel twijfel over schuld Jos B. in zaak Nicky Verstappen' (video)

Drie rechtsdeskundigen hebben stevige kritiek op de veroordeling van Jos B. voor het doden van Nicky Verstappen. Volgens hen kan het bewijs er net zo goed op wijzen dat het verhaal van B. - dat hij de jongen dood aantrof - klopt. In het boek De Zaak Nicky Verstappen komt deze kritiek uitgebreid aan bod.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: 'Nog veel twijfel over schuld Jos B. in zaak <em>Nicky Verstappen</em>' (video) Drie rechtsdeskundigen hebben stevige kritiek op de veroordeling van Jos B. voor het doden van Nicky Verstappen. Volgens hen kan het bewijs er net zo goed op wijzen dat het verhaal van B. - dat hij de jongen dood aantrof - klopt. In het boek De Zaak Nicky Verstappen komt deze kritiek uitgebreid aan bod. Lees verder onder de video. CelstrafVoor de familie Verstappen is het duidelijk dat Jos B. verantwoordelijk is voor de dood van hun zoon Nicky in 1998. Jos B. werd begin dit jaar door het gerechtshof veroordeeld tot zestien jaar cel. Maar een nieuw boek zet vraagtekens bij de uitspraak van de rechters. RTL Boulevard maakte er een item over. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard blikt vooruit op Dodenherdenking 2022: 'De Dam staat weer vol' (video) Bekijk deze video » Lilly Becker in interview: 'Mijn zoon kan celstraf Boris niet bevatten' (video) Bekijk deze video » Eric de Munck in RTL Boulevard: 'Nieuwe Marvel-film Dr. Strange is rommelig' (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
RTL Boulevard: 'Nog veel twijfel over schuld Jos B. in zaak Nicky Verstappen' (video)

Celstraf
Voor de familie Verstappen is het duidelijk dat Jos B. verantwoordelijk is voor de dood van hun zoon Nicky in 1998. Jos B. werd begin dit jaar door het gerechtshof veroordeeld tot zestien jaar cel. Maar een nieuw boek zet vraagtekens bij de uitspraak van de rechters. RTL Boulevard maakte er een item over.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV