Hart van Nederland: zwaargewonden door brand in transformatorhuisje Apeldoorn (video)

Hart van Nederland: zwaargewonden door brand in transformatorhuisje Apeldoorn (video)

Woensdag 4 mei 2022 om 20:29

<em>Hart van Nederland</em>: zwaargewonden door brand in <em>transformatorhuisje</em> Apeldoorn (video) Twee mogelijke koperdieven zijn woensdag zwaargewond geraakt bij een brand in een transformatorhuis in Apeldoorn. Die brand is vermoedelijk ontstaan toen zij bezig waren met de diefstal. Ongeveer vierhonderd huishoudens zaten door de brand tijdelijk zonder elektriciteit. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: Komt wereldster George Clooney in Voorburg wonen? Bekijk deze video » Video: wolf op Veluwe jaagt herten op Bekijk deze video » Wilde politieachtervolging eindigt in ongeluk in Velsen-Zuid: bekijk beelden van gecrashte auto Bekijk deze video » Axel (Zeeland): 18-jarige automobilist omgekomen bij botsing (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Twee mogelijke koperdieven zijn woensdag zwaargewond geraakt bij een brand in een transformatorhuis in Apeldoorn. Die brand is vermoedelijk ontstaan toen zij bezig waren met de diefstal. Ongeveer vierhonderd huishoudens zaten door de brand tijdelijk zonder elektriciteit.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's