Hart van Nederland: parkiet overleeft grote flatbrand in Dordrecht (video)

Hart van Nederland: parkiet overleeft grote flatbrand in Dordrecht (video)

<em>Hart van Nederland</em>: parkiet overleeft grote flatbrand in Dordrecht (video) Bij de grote brand in een portiekflat in Dordrecht zijn geen slachtoffers gevallen, laat burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff weten, meldt Hart van Nederland. En dat is natuurlijk een geluk bij een ongeluk. Ook de parkiet in bovenstaande video heeft de brand overleefd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: grote uitslaande brand bij transportbedrijf in Poederoijen (video) Bekijk deze video » Grote brand in flat in Dordrecht: 'Zoiets nog nooit gezien!' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonden door brand in transformatorhuisje Apeldoorn (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij de grote brand in een portiekflat in Dordrecht zijn geen slachtoffers gevallen, laat burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff weten, meldt Hart van Nederland. En dat is natuurlijk een geluk bij een ongeluk. Ook de parkiet in bovenstaande video heeft de brand overleefd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV