Video: Loiza Lamers afgevoerd door ambulance na fietsongeluk in Amsterdam

Video: Loiza Lamers afgevoerd door ambulance na fietsongeluk in Amsterdam

Woensdag 4 mei 2022 om 21:38

De 27-jarige Loiza Lamers is woensdag betrokken geraakt bij een ongeval in Amsterdam. Ze is aangereden door een automobilist terwijl ze op de fiets zat.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Loiza Lamers</em> afgevoerd door ambulance na fietsongeluk in Amsterdam De 27-jarige Loiza Lamers is woensdag betrokken geraakt bij een ongeval in Amsterdam. Ze is aangereden door een automobilist terwijl ze op de fiets zat. Lees verder onder de video. GoedLamers' management laat aan Shownieuws weten dat het naar omstandigheden goed gaat met het model. Ze is erg geschrokken van het ongeluk. Loiza Lamers verblijft momenteel nog in het ziekenhuis om foto's te laten maken. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Kraantje Pappie over nieuwe solosingle Lang Leve the Life Bekijk deze video » Johan Derksen is duidelijk: 'Ik kom niet meer terug bij Vandaag Inside' Bekijk deze video » Meilandjes gaan binnenkort langs bij ernstig zieke Nadège: "Zij zijn haar vitamientjes" (video) Bekijk deze video »
TV :

Goed
Lamers' management laat aan Shownieuws weten dat het naar omstandigheden goed gaat met het model. Ze is erg geschrokken van het ongeluk. Loiza Lamers verblijft momenteel nog in het ziekenhuis om foto's te laten maken.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's