Video: de toespraak van burgemeester Halsema tijdens de Nationale Dodenherdenking 2022

Video: de toespraak van burgemeester Halsema tijdens de Nationale Dodenherdenking 2022

In het bijzijn van duizenden mensen vond in Amsterdam de Nationale Herdenking plaats. Burgemeester Femke Halsema hield een toespraak op de Dam.

Lees verder onder de video.

Video: de toespraak van burgemeester Halsema tijdens de <em>Nationale Dodenherdenking 2022</em> Terugkijken: De Nationale Dodenherdenking 2022 vanuit Amsterdam (video) Bekijk deze video » In het bijzijn van duizenden mensen vond in Amsterdam de Nationale Herdenking plaats. Burgemeester Femke Halsema hield een toespraak op de Dam. Lees verder onder de video. 'Oorlog op ons continent'Er werd stilgestaan bij de burgers en militairen die zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. In haar toespraak bij de Nationale Herdenking op de Dam zei burgemeester Femke Halsema dat bij mensen de herinnering aan de bommen en het geweld uit de Tweede Wereldoorlog weer tot leven komt nu er oorlog is op ons continent. Bekijk de toespraak hierboven. Je kan De Nationale Dodenherdenking 2022 terugkijken bij Gids.tv.

'Oorlog op ons continent'
Er werd stilgestaan bij de burgers en militairen die zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. In haar toespraak bij de Nationale Herdenking op de Dam zei burgemeester Femke Halsema dat bij mensen de herinnering aan de bommen en het geweld uit de Tweede Wereldoorlog weer tot leven komt nu er oorlog is op ons continent. Bekijk de toespraak hierboven.

Je kan De Nationale Dodenherdenking 2022 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's