Hoogleraar Marjan Olfers in Op1 over onderzoek Marc Overmars: 'Nog veel vragen'

Hoogleraar Marjan Olfers in Op1 over onderzoek Marc Overmars: 'Nog veel vragen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Hoogleraar Marjan Olfers in <em>Op1</em> over onderzoek <em>Marc Overmars</em>: 'Nog veel vragen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De cultuur binnen Ajax moet veranderen. Dinsdag werd in een onafhankelijk onderzoek de ernstige aard van het grensoverschrijdend gedrag van oud-directeur Marc Overmars bevestigd. Wat betekent deze uitkomst voor de vrouwen die te maken kregen met dit gedrag? Hoogleraar Sport en Recht Marjan Olfers zegt in Op1: 'Als je het persbericht leest zijn er nog steeds heel veel vragen. De vraag is nu of alle melders naar voren zijn gekomen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hoogleraar Marjan Olfers in Op1 over onderzoek Marc Overmars: 'Nog veel vragen'

De cultuur binnen Ajax moet veranderen. Dinsdag werd in een onafhankelijk onderzoek de ernstige aard van het grensoverschrijdend gedrag van oud-directeur Marc Overmars bevestigd. Wat betekent deze uitkomst voor de vrouwen die te maken kregen met dit gedrag? Hoogleraar Sport en Recht Marjan Olfers zegt in Op1: 'Als je het persbericht leest zijn er nog steeds heel veel vragen. De vraag is nu of alle melders naar voren zijn gekomen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's