Op1: gaat Feyenoord weer een Europese finale halen? 'Vliegtickets al geboekt' (video)

Op1: gaat Feyenoord weer een Europese finale halen? 'Vliegtickets al geboekt' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: gaat <em>Feyenoord</em> weer een Europese finale halen? 'Vliegtickets al geboekt' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Morgen staat de Feyenoord in de halve finale van Uefa Conference League, waarin ze een 3-2 voorsprong op Olympique Marseille verdedigen. Feyenoordfans Alies van Hanegem, Bert Wijbenga en Cora van Nieuwenhuizen kunnen de spanning bijna niet meer aan, maar ze hebben er vertrouwen in. 'We hebben onze vliegtickets en het hotel al geboekt.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. De wedstrijd Olympique Marseille - Feyenoord is donderdag 5 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.
Talkshow :
Op1: gaat Feyenoord weer een Europese finale halen? 'Vliegtickets al geboekt' (video)

Morgen staat de Feyenoord in de halve finale van Uefa Conference League, waarin ze een 3-2 voorsprong op Olympique Marseille verdedigen. Feyenoordfans Alies van Hanegem, Bert Wijbenga en Cora van Nieuwenhuizen kunnen de spanning bijna niet meer aan, maar ze hebben er vertrouwen in. 'We hebben onze vliegtickets en het hotel al geboekt.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven.

De wedstrijd Olympique Marseille - Feyenoord is donderdag 5 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's