Video: Oekraïners in Nederland zingen voor de vrede tijdens Dodenherdenking

Video: Oekraïners in Nederland zingen voor de vrede tijdens Dodenherdenking

Video: Oekraïners in Nederland zingen voor de vrede tijdens <em>Dodenherdenking</em> Veel Nederlanders waren woensdagavond stil om burgers en militairen te herdenken die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in oorlogssituaties en bij vredesmissies om het leven zijn gekomen. En helaas is er opnieuw een oorlog in Europa. In veel steden werd tijdens de Dodenherdenking in toespraken kort de oorlog in Oekraïne besproken. En daar deden ook Oekraïners in Nederland aan mee, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Wilde politieachtervolging eindigt in ongeluk in Velsen-Zuid: bekijk beelden van gecrashte auto Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonden door brand in transformatorhuisje Apeldoorn (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: parkiet overleeft grote flatbrand in Dordrecht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Veel Nederlanders waren woensdagavond stil om burgers en militairen te herdenken die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in oorlogssituaties en bij vredesmissies om het leven zijn gekomen. En helaas is er opnieuw een oorlog in Europa. In veel steden werd tijdens de Dodenherdenking in toespraken kort de oorlog in Oekraïne besproken. En daar deden ook Oekraïners in Nederland aan mee, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Oekraïners in Nederland zingen voor de vrede tijdens Dodenherdenking of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV