Verslaafd! gemist? Moeder Wilberti gaat kapot door Jari's cocaïneverslaving

Verslaafd! gemist? Moeder Wilberti gaat kapot door Jari's cocaïneverslaving

<em>Verslaafd!</em> gemist? Moeder Wilberti gaat kapot door Jari's <em>cocaïneverslaving</em> Woensdagavond was opnieuw een heftige aflevering van Verslaafd! te zien op RTL 4. In deze aflevering intervenieerden Maarten Dammers en Ewout Genemans bij Jari, die verslaafd was aan cocaïne. Zijn hele familie zit om hem heen als moeder Wilberti een aangrijpende en emotionele brief voorleest, waarin ze vertelt dat ze kapot gaat door de verslaving van haar zoon. Voor haar is de interventie een laatste mogelijkheid tot verzoening, want daarna bepaalt zij of Jari nog welkom is in haar huis. Bekijk het fragment uit Verslaafd! hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Emotionële Maarten Dammers en dochter Daantje in HLF8 over documentaire Papa Is Verslaafd Bekijk deze video » 'Duivels dilemma' in Verslaafd!: de laatste kans voor cocaïne-verslaafde Jari (video) Bekijk deze video »
TV :
Verslaafd! gemist? Moeder Wilberti gaat kapot door Jari's cocaïneverslaving
Donderdag 5 mei 2022 om 09:23

Woensdagavond was opnieuw een heftige aflevering van Verslaafd! te zien op RTL 4. In deze aflevering intervenieerden Maarten Dammers en Ewout Genemans bij Jari, die verslaafd was aan cocaïne. Zijn hele familie zit om hem heen als moeder Wilberti een aangrijpende en emotionele brief voorleest, waarin ze vertelt dat ze kapot gaat door de verslaving van haar zoon. Voor haar is de interventie een laatste mogelijkheid tot verzoening, want daarna bepaalt zij of Jari nog welkom is in haar huis.

Bekijk het fragment uit Verslaafd! hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's